Een cadeau of kinderfeestje kan je eenvoudig via onze webwinkel bestellen. Koop je liever bij een winkel bij jou in de buurt? Of vind je het fijn om een knutselpakket eerst met eigen ogen te zien? Dan kan je terecht bij een winkel die onze knutselpakketten verkoopt. Pakje Plezier wordt verkocht door toffe winkeliers die graag originele cadeaus verkopen. De meesten kiezen bewust voor producten die gemaakt zijn onder goede omstandigheden voor mens en milieu. Hieronder vind je een overzicht van alle verkooppunten in het land.

In Rotterdam is Pakje Plezier te koop bij:

Buiten Rotterdam vind je Pakje Plezier in:

Wil je zeker weten dat het pakket van je keuze verkrijgbaar is bij een bepaalde winkel? Bel of mail de winkelier dan van tevoren. Niet overal zijn alle knutselpakketten te koop. Bovendien zijn producten soms (tijdelijk) op. O ja, de prijzen kunnen anders zijn, dan in deze webwinkel. Winkeliers krijgen namelijk een advies verkoopprijs. Zij mogen uiteindelijk zelf de verkoopprijs in hun winkel vaststellen.

Weet jij nog een winkel waar ze originele cadeautjes voor kinderen verkopen? Fijn als je me een bericht stuurt! Direct een knutselpakket bestellen? Dat kan via de webwinkel