Zondag 7 oktober staat Pakje Plezier voor het eerst in het wijktheater De Buurvrouw in de Castagnet. Omdat het thema van de Kinderboekenweek Vriendschap is, gaan we samen te gekke, grappige en lieve vrienden maken. Vanzelfsprekend hoort bij de Kinderboekenweek ook een speciale kinderboekenquiz. Raden jullie de goede antwoorden? Aan het eind van de ochtend mogen jullie je nieuwe vriendjes natuurlijk naar huis meenemen, zodat je nog eindeloos met ze kunt spelen.

Het idee van Pakje Plezier op zondagmorgen?

Iedere eerste zondag van de maand staat Pakje Plezier in De Buurvrouw. Het idee is dat je gezellig samen met je kind komt. Vinden jullie kunst, theater en knutselen saai? Wedden van niet. Speel een quiz, fantaseer en maak samen een uniek kunstwerk. Denk je dat je niet creatief genoeg bent? Onzin! Samen met je kind gaat het zeker lukken. En een perfect resultaat is toch ook nergens voor nodig! Zie het als een kans om nieuwe inspiratie op te doen. En de rommel? Die ruimen wij wel voor je op. Ideaal toch?

Interesse?

Kinderen uit groep 1-3 zijn aan de beurt van 9.30 tot 10.30. Een kaartje (voor 1 kind met 1 volwassene) kost 7,50. Kinderen uit groep 3-8 zijn van harte welkom van 11.00-12.30. Een kaartje (voor 1 kind met 1 volwassene) kost 10,00. Kaarten zijn te koop via De Buurvrouw.