Pakje op Maat

250 Feestbeesten ingepakt in dozen

Maatwerk cadeau

Voor bedrijven en onderwijsinstellingen levert Pakje Plezier maatwerk. Zo hebben De Speelfabriek en Villa Zebra opdracht gegeven om een knutselpakket te ontwikkelen in het verlengde van een activiteit die zij aanbieden. Pakje Raceauto en Pakje Boomhut zijn te koop als cadeau in hun eigen winkel, in de webwinkel en bij andere winkels. Daarnaast mocht Pakje Plezier 250 cadeautjes leveren aan kinderkunstmuseum Villa Zebra. Kinderen die hun kinderfeestje bij de Villa vieren, krijgen een Pakje Feestbeest cadeau.

Groepspakketten voor peuterklas en naschoolse opvang

In opdracht van kinderopvangorganisatie Mundo heeft Pakje Plezier groepspakketten ontwikkeld bij enkele jaarthema’s. De peuters zijn bijvoorbeeld aan de slag gegaan met ‘Een stip is rond’, ‘Hier woon ik’, ‘De mooiste vis van de zee’ en ‘O Dennenboom…’. Bij de materiaalkeuze en het inleidende verhaal werd gewerkt aan leerdoelen zoals uitbreiding van de woordenschat en verbetering van de fijne motoriek. De kinderen op de naschoolse opvang kregen een stappenplan en materialen bij de thema’s ‘Mijn Droomhuis’, ‘Ontdek je talent’, ‘We gaan naar buiten’ en ‘Het is feest’. Zij ontvingen informatie over een inspirerende kunstenaar en natuurlijk heel veel bijzondere materialen. Hierbij was het belangrijk dat de kinderen een leuke tijd hadden en nieuwe handvaardigheidstechnieken leerden. Pedagogisch medewerkers begeleidden de kinderen.

Workshops

Op verzoek geef ik workshops. Voorbeelden? Met kleuters van de Goede Herderschool heb ik allerlei soorten eten van piepschuim geknutseld. Vervolgens heb ik alle kinderen stuk voor stuk op de foto gezet met het door hen gemaakte eten. Van deze foto’s hebben we een bordjesslinger gemaakt voor in de klas. Paste helemaal bij het lustrumthema ‘Lekker eten’. Kleuters van de Fatimaschool hebben allemaal hun eigen Afrikaanse ketting gemaakt van stof. Op de Art Brut Biënnale in Hengelo mocht ik een workshop sieraden maken geven voor Special Arts. Op dit moment ben ik bezig een serie workshops te ontwikkelen voor een theater.

Meer weten?

Ben je als organisatie op zoek naar iets bijzonder creatiefs? Zoek je iets speciaals bij een thema of voor een gelegenheid? Bel naar 0620883967 of mail naar annelies@pakjeplezier.nl. Dan maken we een afspraak om koffie te drinken, kennis te maken en (vrijblijvend) de mogelijkheden te bespreken.