Pakje op Maat

250 Feestbeesten ingepakt in dozen

Maatwerk cadeau

Voor bedrijven en onderwijsinstellingen levert Pakje Plezier maatwerk. Zo hebben De Speelfabriek en Villa Zebra opdracht gegeven om een knutselpakket te ontwikkelen in het verlengde van een activiteit die zij aanbieden. Pakje Raceauto en Pakje Boomhut zijn te koop als cadeau in hun eigen winkel, in de webwinkel en bij andere winkels. Daarnaast mocht Pakje Plezier 250 cadeautjes leveren aan Villa Zebra. Ieder kind dat komend jaar zijn kinderfeestje viert bij Villa Zebra krijgt een Pakje Feestbeest cadeau.

Groepspakketten voor peuterklas en naschoolse opvang

In opdracht van kinderopvangorganisatie Mundo heeft Pakje Plezier groepspakketten ontwikkeld bij enkele jaarthema’s. De peuters zijn bijvoorbeeld aan de slag gegaan met ‘Een stip is rond’, ‘Hier woon ik’, ‘De mooiste vis van de zee’ en ‘O Dennenboom…’. Bij de materiaalkeuze en het inleidende verhaal werd gewerkt aan leerdoelen zoals uitbreiding van de woordenschat en verbetering van de fijne motoriek. De kinderen op de naschoolde opvang kregen een stappenplan en materialen bij de thema’s ‘Mijn Droomhuis’, ‘Ontdek je talent’, ‘We gaan naar buiten’ en ‘Het is feest’. Zij ontvingen informatie over een inspirerende kunstenaar en zijn werk en heel veel bijzondere materialen. Hierbij was het belangrijk dat de kinderen een leuke tijd hadden en nieuwe handvaardigheidstechnieken leerden. Pedagogisch medewerkers begeleidden de kinderen.

Workshops

Op verzoek van een leerkracht van de Goede Herderschool ben ik een aantal keer in de klas geweest. Omdat het lustrumthema ‘Lekker eten’ was, hebben ik samen met de kleuters allerlei soorten eten geknutseld. Vervolgens heb ik alle kinderen stuk voor stuk op de foto gezet met het door hen gemaakte eten. Met deze foto’s hebben we een bordjesslinger gemaakt om in de klas te hangen. Op dit moment ben ik bezig een serie workshops te ontwikkelen voor een theater.

Meer weten?

Ben je als organisatie op zoek naar iets bijzonder creatiefs? Zoek je iets speciaals bij een thema of voor een gelegenheid? Bel naar 0620883967 of mail naar annelies@pakjeplezier.nl. Dan maken we een afspraak om koffie te drinken, kennis te maken en (vrijblijvend) de mogelijkheden te bespreken.