Pakje op Maat

250 Feestbeesten ingepakt in dozen

Maatwerk cadeau

Voor bedrijven en onderwijsinstellingen levert Pakje Plezier maatwerk. Zo hebben De Speelfabriek en kinderkunstmuseum Villa Zebra opdracht gegeven voor een speciaal knutselpakket. Pakje Raceauto en Pakje Boomhut zijn nu te koop als cadeau in hun eigen winkel, in de webwinkel en bij andere winkels. Daarnaast mocht Pakje Plezier 250 cadeautjes leveren aan Villa Zebra. Kinderen die in 2018 bij de Villa hun kinderfeestje vieren, krijgen een Pakje Feestbeest cadeau.

Groepspakketten voor peuterklas en naschoolse opvang

In opdracht van kinderopvangorganisatie Mundo heeft Pakje Plezier groepspakketten ontwikkeld bij enkele jaarthema’s. Het idee, de materialen en een stappenplan kregen de pedagogisch medewerkers van meerdere locaties aangeleverd. De medewerkers begeleidden de kinderen. De peuters zijn bijvoorbeeld aan de slag gegaan met ‘Een stip is rond’, ‘Hier woon ik’, ‘De mooiste vis van de zee’ en ‘O Dennenboom…’. Bij de materiaalkeuze en het inleidende verhaal werd gewerkt aan leerdoelen zoals uitbreiding van de woordenschat en verbetering van de fijne motoriek. De kinderen op de naschoolse opvang kregen een stappenplan en materialen bij de thema’s ‘Mijn Droomhuis’, ‘Ontdek je talent’, ‘We gaan naar buiten’ en ‘Het is feest’. Zij ontvingen informatie over een inspirerende kunstenaar en natuurlijk heel veel bijzondere materialen. Hierbij was het belangrijk dat de kinderen een leuke tijd hadden en nieuwe handvaardigheidstechnieken leerden.

Workshops

Workshops geef ik steeds vaker. De laatste maanden heb ik workshops gegeven in winkels die Pakje Plezier verkopen, tijdens de Art Brut Biënnale in Hengelo en bij huttenbouwdorp. Daarnaast heb ik gastlessen verzorgd bij de kleuters van de Goede Herderschool en de Fatimaschool. En last but not least: iedere eerste zondag van de maand ben ik te vinden in het wijktheater bij De Buurvrouw voor een speciale knutselshow. Actuele informatie vind je hier.

Meer weten?

Ben je als organisatie op zoek naar iets bijzonder creatiefs? Zoek je iets speciaals bij een thema of voor een gelegenheid? Bel naar 0620883967 of mail naar annelies@pakjeplezier.nl. Dan maken we een afspraak om koffie te drinken, kennis te maken en (vrijblijvend) de mogelijkheden te bespreken.