De winter komt eraan. Spelletjestijd! En dan is het natuurlijk helemaal leuk om zelf je eigen spel te maken. Op zondagmorgen 4 november gaan we daarom een spel maken, ouderwets offline. Een labyrint, knikkerbaan of een combinatie. Het kan allemaal. Je kunt het zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt.

Het idee van Pakje Plezier op zondagmorgen?

Iedere eerste zondag van de maand staat Pakje Plezier in De Buurvrouw. Het idee is dat je gezellig samen met je kind komt. Vind je jezelf niet creatief of onhandig? Geen enkel probleem. Je bent niet de enige 🙂 Maak er vooral een gezellige tijd van samen met je kind. Een perfect resultaat is nergens voor nodig! Zie het als een kans om nieuwe inspiratie op te doen. Hoe lang de workshop duurt? Ongeveer anderhalf uur, afhankelijk van de spanningsboog van je kind. En de rommel? Die ruimen wij wel voor je op. Ideaal toch!

Tijd: 10.00-11.30. Plaats: De Buurvrouw in de Castagnet in Rotterdam Schiebroek. Kosten: 7,50 voor 1 kind en een volwassene. Kaarten zijn online te koop via de ticketservice.

Lekker samen met je kind aan de slag, kan natuurlijk ook thuis! Bestel eenvoudig een knutselpakket via de webwinkel en maak er een gezellige tijd van.