Pak je Beoordeling

Over Pakje Plezier

‘Erg goede service!’, Imke Dekkers, 23 november 2017.

‘Knutselen is van alle tijden. Het verveelt nooit en kan niet mis gaan. Een paar simpele materialen kunnen voor waanzinnige inspiratie zorgen. Zoals de knutselpakketten van Pakje Plezier.’ Kiind Magazine, zomer 2016.

Over Kistje Timmeren

‘Hele leuke regenachtige woensdagmiddag gehad met het kistje timmeren met onze jongens. Het timmeren vonden ze gaaf, het plakken en verven van het eindresultaat (2 vliegtuigen) ook!! Zeker voor herhaling vatbaar!!’ Jerry, 10 maart 2016

‘Super leuke manier om je kind kennis te laten maken met de magie van het timmeren! Een echte aanrader!!!’ Narjara, 3 februari 2016.

Over Pakje Boomhut

‘Geweldig knutselpakket voor meerdere uren plezier! Ceeeren, uitproberen, veranderen, opnieuw beginnen, lekker voelen aan de materialen en genieten. En kijkend naar het resultaat verzuchtte dochterlief (8 jaar) strálend: ‘Mam, ik voel me zo blij!’ Goeie naam; Pakje Plezier! 🙂‘, Dorimieke, 1 februari 2019.

‘Dochter van 7 jaar was heel enthousiast over Pakje Boomhut. Ze heeft er meerdere dagen aan geknutseld, want als de basis goed staat, kan je er steeds weer wat nieuws bij verzinnen. De verpakking bevat ruim voldoende materialen om een mooie boomhut mee te maken, maar je kan er zelf ook nog van alles bij verzinnen. Opeens zag mijn dochter in elke gebruikte verpakking in huis een mooi knutsel-item. Zo werden er bijvoorbeeld ‘boomhuthuisjes’ gemaakt van een tomatendoosje, een lege milkshakebeker en een crème fraîche verpakking. Stimuleert dus niet alleen de creatieve ontwikkeling, maar je wordt er ook meteen een beetje milieubewuster van! Toen de boomhut eenmaal af was, werd er vervolgens ook nog druk mee gespeeld met legopoppetjes. Al met al een erg mooi product voor een leuke prijs.’ Petra, 28 juni 2017.

‘Eindelijk een origineel ‘knutsel’pakket waarbij het proces & eindresultaat bij ieder kind anders kan zijn. Wat een superleuke materialen; herkenbare spulletjes maar hier hebben 3 kinderen ze op een totaal andere manier gebruikt. Wij gaan de andere pakketten zeker ook proberen!’ Georgette van Oosten over Pakje Boomhut, 23 juni 2017.

Over Pakje Droomhuis

‘Dank je wel Pakje Plezier voor het geweldig leuke pakketje Droomhuis van Sinterklaas! Levi is er druk mee!’ Marina Admiraal op Instagram, 25 november 2018.

‘Vorig jaar kreeg mijn dochter van nu 9 jaar, pakje Droomhuis cadeau van Sinterklaas. Een groot succes!
Een schoenendoos, met allerlei leuke stofjes, meubeltjes en atributen om zelf een uniek droomhuis in mekaar te knutselen. Dit jaar wilde ze het weer krijgen. Heb nu via de superleuke website Pakje Boomhut besteld. Ben benieuwd!’ Bregje van Beek, 29 november 2017.

‘Super leuke knutseldoos! Er zitten heel veel verschillende materialen in waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Top cadeau!!’ Pauline over Pakje Droomhuis, 7 februari 2016.

‘Mijn dochter werd vandaag 7 en kreeg vele cadeautjes – waaronder een e-reader, een vliegend paard, spelletjes, een blokfluit, en… het zelfbouwhuis van PakjePlezier. En raad eens waar ze de hele middag mee gespeeld heeft, samen met haar vriendinnetje? Ze vond het helemaal te gek, zelfs de paasdoos die ze moest versieren voor het paasontbijt morgen op school werd verwaarloosd! De doos staat nu naast haar bed waarin ze vredig ligt te slapen 🙂 Bedankt, echt hartstikke leuk! (Alleen niet voor het jongetje dat haar paasdoos krijgt 😉) Diana de Veld over Pakje Droomhuis, 20 mei 2016.

Over Pakje Monster

‘Ik vond het super leuk om het te maken’ Nova, 5 mei 2019.

Over Pakje Poppenkast

‘Ik had Pakje Poppenkast gekocht op het Snorfestival. Toen ik een weekendje weg was hebben mijn man en zoontje van 5 heerlijk geknutseld. Ze vonden het echt super om te doen en het werd vol trots en enthousiast geshowd. Leuk thuiskomen! Echt een superleuk idee, pakjeplezier!’ Judith Hugen,11 juni 2019.

‘Wat een briljant cadeau van Sint’, Judith van der Wildt over Pakje Poppenkast op Instagram, 18 november 2018.

Over de kinderfeestjes

‘Echt een aanrader [kinderfeestje Droomhuis voor kleintjes]! Zo goed verzorgd! En alle kids hebben enorm genoten’, Sara van Mierlo-Serraris, 1 februari 2019, op facebook.

‘Gebruikt voor een feestje van mijn zoontje die 7 werd. Groot succes! Na enige gezonde weerstand zijn ze echt twee uur fanatiek bezig geweest om 13 verdiepingen (boek was goede inspiratie) in elkaar te zetten.’ Lenneke Bood, 9 november 2018.

‘Prima service. Het kinderfeestje Droomhuis was fantastisch. Ruim voldoende materialen en de meiden wilden niet stoppen met knutselen. Na twee en een half uur heb ik de scharen en lijm moeten afpakken. De dames waren erg enthousiast over het resultaat.’ Mirjam de Wolf, 31 maart 2017

Over de groepspakketten

‘Duurzaamheid, creativiteit, samenwerking, buurt, ontdekken, avontuur, mooie herinneringen en plezier. Pakje Plezier is voor de kinderen van Mundo een hele grote inspiratiebron!’ Monique Dongelmans, directeur/bestuurder van kinderopvang Mundo, 2 maart 2017.

‘Het was geweldig, wat een creativiteit en fantasie kwam er op gang!’ Gonneke Hak, teammanager kinderopvang Wasko, 28 augustus 2016.