Voor de 1 is het een feestje, voor de ander is het een gruwel: surprises maken. Woon je in de regio Rotterdam en heb je zin om gezellig samen met anderen te knutselen? Ontbreekt het je aan inspiratie of aan de juiste materialen? Kun je wel wat advies of praktische hulp gebruiken? Kom dan langs bij een Sint Surprise Service!

Hoe het werkt? Neem je lootje, cadeautje en een aantal lege verpakkingen mee. Bekijk de materialen. Er staan dozen vol met te gekke (rest)materialen). Hiermee bedenk je echt wel iets leuks. Kan niet missen. En anders help ik je natuurlijk graag!

Waar en wanneer?

Woensdag 21 november is iedereen van harte welkom bij de Sint Surprise Service van Pakje Plezier en kinderspeelgoedwinkel Hunnie. De locatie is de Eduard van Beijnumschool, Bizetlaan 2 in Rotterdam.
Kun je woensdag niet komen? Niet getreurd! Zaterdag 24 november steken we namelijk de handen uit de mouwen bij Ver van Hier, Kleiweg 69. Het wordt een marathonsessie vanaf 3 uur ’s middags tot 9 uur ’s avonds. Meer dan genoeg tijd dus voor het hele gezin om – na elkaar – een surprise te komen maken. De kosten per surprise zijn: 7,50.

Tips voor een OPVALLENDE surprise heb ik hier voor je op een rijtje gezet!