Klantenservice

Privacybeleid

We proberen zo netjes mogelijk om te gaan met je persoonsgegevens en bewaren alleen gegevens die we echt nodig hebben. Wil je meer lezen over ons privacybeleid? Klik dan door.

Algemene voorwaarden

Als je winkelt bij Pakje Plezier ga je automatisch akkoord met de onderstaande voorwaarden. Lees je liever de uitgebreide versie van de algemene voorwaarden? Klik dan door.

Veilig betalen

Bij het internetadres zie je een slotje. Dit betekent dat alle vertrouwelijke informatie op deze site versleuteld wordt verzonden. Zodoende kunnen je gegevens niet onderschept worden en weet je zeker dat je veilig betaalt met Ideal of PayPal. Betaal je liever achteraf? Mag natuurlijk ook.

Verzendkosten

De verzendkosten worden automatisch in je winkelmandje aangegeven. Verzending binnen Nederland is gratis als je voor meer dan 50 euro bestelt. Bij een orderbedrag tussen 20 en 50 euro, delen we de verzendkosten. Jouw bijdrage is 3,25. Onder de 20 euro betaal je 6,50. Woon je in de buurt van Rotterdam Schiebroek, kies dan de optie afhalen in het bestelformulier. Dan bezorg ik je bestelling aan huis.

Levering

Pakjes gaan binnen 2 werkdagen op de post. Wil je, je bestelling op een specifieke dag ontvangen? Vermeld dit dan bij de opmerkingen. Als je pakket is overhandigd aan de verzender, krijg je de track and tracecode per mail. Pakje Plezier is niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadigen van pakketten bij de post.

Cadeau op afstand

Ben je niet in de gelegenheid om je pakje zelf cadeau te geven? Ik verstuur het graag voor je. Als je de naam van de ontvanger bij de opmerkingen in het bestelformulier zet, schrijf ik deze op het pakje.

Foutje?

Het kan gebeuren dat er iets mis gaat bij het inpakken van de pakketten. Denk je iets te missen? Klopt er iets niet?Stuur een mail naar annelies@pakjeplezier.nl, dan kijken we direct hoe we jouw probleem zo snel en goed mogelijk kunnen oplossen.

Opgepast

Pakje Plezier is niet verantwoordelijk voor schade door (onjuist) gebruik van de knutselpakketten. De pakketten kunnen kleine onderdelen bevatten, die niet geschikt zijn voor jonge kinderen. 

Terugsturen

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen, zolang je pakje compleet is en in perfecte staat verkeert. Terugsturen is voor eigen kosten. Stuur je me vooraf een mail?

Kinderfeestje

Heb je een speciaal verzoek voor een kinderfeestje? Bel of mail me! Dan bespreken we de mogelijkheden.

Auteursrecht

Het materiaal op deze website en in de pakketten is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder toestemming van Annelies van der Zouwen niet door derden worden overgenomen. Het delen van informatie is alleen toegestaan als je de naam Pakje Plezier duidelijk vermeld. Francien Verhulst van Grootzus heeft het logo en de etiketten ontworpen. De foto’s zijn gemaakt door Annelies van der Zouwen. Jitske Nipius van Paladijn heeft de website gerealiseerd.