Deze foto is gemaakt in betere tijden, toen het inpakwerk van Pakje Plezier volop draaide bij De Makerij Middin. Nu zitten alle medewerkers thuis. Handicap.nl heeft een super leuke actie voor mensen met een handicap in Nederland. Doe je ook mee?

Ik denk de laatste dagen geregeld aan M. Zij werkt soms voor ‘team Pakje Plezier’. De hele dag door stelt ze vragen en vertelt ze haar weekstructuur. Ze ratelt aan een stuk door: ‘Ik heb een hekel aan alleen zijn. Ik heb mensen om me heen nodig. Maandag ga ik weer… Wanneer ben je er weer? Ik ben lief hè?’ Iedere verandering vindt ze  moeilijk. Hoe zou het met haar gaan?

Voor haar en alle andere mensen met een verstandelijke handicap, stuur een gratis kaartje! Hoe het werkt? Laat een bericht achter op de site van Handicap.nl en mensen met een beperking krijgen een kaartje. Kleine moeite, groot plezier! ❤

Gelukkig hebben we genoeg knutselpakketten op voorraad. Je kunt ze kopen bij een winkelier of via de webwinkel.