Contact

Particulieren

Heb je een vraag over een product? Stuur een mail naar annelies@pakjeplezier.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Op afspraak langskomen kan ook. Ik ben te vinden in Rotterdam Schiebroek. Geen product of DIY meer missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of like de Facebookpagina. Hier plaats ik geregeld nieuwe berichten. Daarnaast heeft Pakje Plezier een pagina op Instagram en Pinterest.

Kinderopvangorganisaties en scholen

Voor grotere groepen lever ik graag maatwerk. Voor scholen en kinderopvangorganisaties stel ik groepspakketten samen. Bijvoorbeeld een Bouwpakket of XXL-Knutselpakket. De mogelijkheden zijn divers. In overleg bepalen we wat past bij jouw organisatie. Bel naar 0620883967 of mail naar annelies@pakjeplezier.nl. Dan maken we een afspraak om koffie te drinken, kennis te maken en (vrijblijvend) de mogelijkheden te bespreken.

Spullen in de aanbieding?

Ik ben fan van hergebruik! Heeft jouw bedrijf schoon restmateriaal over? Ligt er in het magazijn nog een partij ‘niet perfecte’ producten? Heb je thuis nog een oude atlas, plattegronden, knopen, kralen, kanten kleedjes, stofjes, posters, tijdschriften, boeken met plaatjes, ansichtkaarten, puzzels, of iets anders waarvan je denkt dat ik er misschien iets mee kan? Kom maar door! Bel naar 0620883967 of mail naar annelies@pakjeplezier.nl. Wie weet zie je, jouw spullen nog eens in een knutselpakket terug.